Thursday, December 16, 2010

Ce-ti veni, bre, HRP ??




Ce-ti veni, bre, HRP…?? Asta ne mai lipsea: ca ticăloșii să continue a ne abuza ca-n Banana, închipindu-și legiuitorii lu pesce că însuși nea Popper sau alt moralist pe care domnia ta il citează belferește – căci cine dreaq îl mai citește? -, face din ei o clică cât de cât îndreptățită să ne muște lupește… ?? :roll: Când un tâlhar te tâlhărește, profitând de sforța pe care momentan o mânuiește (fie pentru că tu, cu ochii la cai verzi pe pereți ori la Doamne miluește, ai scăpat-o prostește printre dește, fie că nemernicul a șparlit-o din Casa Forței ferentarește), ista – tâlharu – nu aparține unei “elite” nici măcar sec loghicește, căci prumânește, nemțește ori papuașește el nu se numește decât bandit de drumu mare, firește… :evil: Si ce faci c-un tâlhar, frățioare…? Ii spui că e-ndreptățit să te omoare, fiindcă logica îi conferă oarece ticaloasă onoare, sau îl calci în picioare, îl bagi în fiare, în caz că ești în stare, ori măcar îl ocolești ca pe o nenorocită putoare…? (28.08.2008, comment Evenimentul zilei) :evil:



Sofico… Stii mătaputză prin ce se deosebește un ingeniu de un om cică “sănătos”… ? Geniul, deși în sinea sa e f.sfios, nu vbește NICIODATă mumos (dar nici nu e vulgar-injurios), aloo… Footil-politicos nu e decțt un amant zmecheros, care la-nceput te ia cu floricele de rosmarin rugos, dar în final iți rupe chiloțeii vijelios, sau un politician modest-tromboniticos, până ii bagi votu-n urnă, după care te ignoră odios, sau un negustor veros, care te gâdilă pe burtică, învăluidu-te advertisinguos, ca să te jupoaie apoi pân’ la os (cum fac de-o pildă ăia ce și-au declarat cetitorii mai dăștepți si ca alumnii din grădinile Akademos, în timp ce-și râd în barbă copios de “elita” forumiștilor cu iq cică mult mai musculos decât creierașul lor de molii ros, n-așa…?) etcaetera. (13.08.2008, comment Evenimentul zilei)


Bomboana nucleară. Dacă n-ai fi orbit de furia ta stângistă contra “globaliștilor”, ai rumega mai bine problema. Un regim de tipul celui din Iran, care vede lumea în cu totul alt mod decat o vezi tu sau alt pacifist, n-ar ezita să folosească fie și bomboana nucleară, numai ca să-i mănânce coliva “Satanei”, chit că după aia va urma iadu, normal. Care iad, pentru “drept-credincioși”, de fapt e raiu cu fecioare apetisante, aloo… ►Si chiar dacă n-ar fi așa, ai tu voie, în caz că ești om cu putere, iar nu un simplu debateur cu baieții la o bere, să te bazezi pe responsabilitatea unuia care nu prea a dat dovadă de așa-ceva, dear vere…? Vezi Twin-Piks, America, n-așa…? Stiu, mai degrabă tu ai crede chestia că aici e mâna zmecheroasă a lui Iuda, cum ar venea, decât de nebunia talibanilor ălora. Dar asta e păsărica ta, pretine ►Oricine poate avea bomba, cu condiția să dea dovadă (iar dovada nu poate emerge decât din istoria, cultura și realitatea sa, nu din credința ta că nu s-ar putea întampla niciodată asa-ceva) ca poate avea grijă și de scânteia asta diabolică, și de lumea care ar putea să ia foc odata cu ea ► Daca Hitler ar fi avut jucăria la timp, acum sporovăiai in Olimp… oops ► ps. Un om cuminte învață din pățaniile vieții, ca și din păâaniile istoriei. Ca să nu mergem în trecutul prea îndepărtat, dându-ți exemple de conducători, regi, împărați și alți sonați care au avut instinct de autoconservare cât conserva de cârnați stricați, o să mă opresc la vecinul ayatolahilor exaltați, la Saddam, carele a avut instinct de autconservare cat nebunul satului la bairam, drept care a invadat Kuweit-ul, crezând că Ame nu-l vede neam, iar pe urmă l-a sfidat și pe Satana, fiind sigur că Allah îi va trage necredinciosului o mamă de bătaie ca baieții de la Dynam mâncătorilor de Salam (adicătelea nouă, pacifiștilor, atunci când salam veritabil ceream) (10.08.2008, comment pe teodorescu.blog.cotidianul.ro)


Religia – o vorbă de dânşii inventată. Religia nu trebuie să-nlocuiască mai mult decât se cuvine Legea, aloo… Spiritul Creator, care subzistă într-adevar în ‘cele ce sunt‘, ca un fel de Servomotor ce miscă Kosmosul înconjurator de la simplu la complex, de la inferior la superior, de la Atomu Primar sau Alfa Bigbangator la Omega, care-i Sămânța refacută a tutulor văzutelor și nevăzutelor înghesuite-n Hypernor (în Tatăl Semințiilor), acest Duh de Viață a creat cândva, în trendu-i impetuos-suitor, Omul, actualul cluster creator, despărțindu-l de Bestie ori de Maimuțoiul necuvântător predecesor, și nu altcumva, fraților & cognatilor, aloo, decât prin Lege. Decalogul lui Moise ori Legea celor XII Table a Romanilor, de-un paregzamplu, sunt hypostazele fenomenologiei Spiritului Creator imbricate pe Planeta-Ou, a biosferei Speciilor, iar nu un fenomen istoric cică întâmplător. Atâta timp cât Omul, prin statul & statutul legilor, nu a avut destulă sforță spre a impune hominizilor Tablele sau Regulile ce despart regatul abramburistic al maimuțelor or sălbaticilor de Regatul ordonat, curat și hiigenizat al Civilizațiilor, de “iadul” pedepsitor al popilor or vracilor, fiind pe-atunci singurul baubau în stare să-l sparie cât de cât pe hominidul neascultător, pohticios, lacom, rudimentar și distrugător prin chiar substratum-ul instinctelor sale de animal din al bestiilor ciopor, a jucat rolu’ său pozitiv și civilizator. A o ține însă mațu-gaia cu poveștile de adormit copiii ale bisericuțelor și sectelor, în secolul postluminilor, al erei nucleare și călatoriilor stelare, al Computerelor din care se vede cu ochiul liber că se va naște Next Generation de ființe planetare, muult mai civilizate, mai ascultătoare, mai muncitoare/ creatoare și mai simțitoare decât ființele sălbatico-naturale, înseamnă că ori ești sărac cu duhul, mai rău decât se cade spre a te numi înțelept sau conducător al maselor tale populare ( cum ar veni), ori că ești un escroc duhovnico-kaki, care-i mână pe bieții naivi cum ar mâna plăvanii pe câmpii, în marș spre ale cerului chimerice tării (de unde nimeni nu va reveni să ne spună dacă o fi or not to bee, n-așa…?), în timp ce tu te retragi în conacele-ți fistichii, la tihnite sindrofii & lumești bucurii cu jmecherosii realității care e și va fi, mey copii… (comment România liberă, augut 2008)


Vacarmu' Burtei. Țărișoarei îi lipsesc autenticele repere morale, verificate, nobile, drepte, imparțiale și cardinale, uzurpate de Spânăriile conjucturale care l-au deturnat pe fecioru' de împărat-delegat (în timp ce intelighenkia ro era preocupată de estetismu-i mărunt și fanat), apoi s-au prezentat, pe post de moștenitor de rahat, la împăratu' celălalt.. Bietei Ro i-a lipsit până și-un năzdrăvan cât de cât întraripat, care să-l ia pe Spurcat în dinți, să-l ridice baremi cât muntele mic din Banat și să-l facă scăpat. Asta e nația și situația, mey: când se mai putea face ceva, mai precis nainte ca Scorpia s-apuce a se transforma în contrariul ei, voinicii și înțelepții Ro împleteau mumoși ciucurei sau erau miei, iar azi, când visează că sunt lei paralei, cine dreak să-i mai audă în vacarmul Burtei, bey…? (ps.Cei ce-au cetit noveleta SF “Regii nisipurilor” știu cine e Burta, n-așa..?) (comment Evenimentul zilei, august 2008).


Si inocenti, si paranormali Nu egzistă viața de după moarte, aloo… “Viața ta de apoi” este trăită de next generațiile de didiloi, cu aceeași minte, același suflet, același corp ca și tine, dar cu gândiri și simțiri din ce în ce mai complexe or mai fine-volialine și, în fine, cu amintirile strict personale, locale & temporare, care mă deosebesc pe “mine” de “orișicine”. Omuleții individuali sunt implacabil trecători, frățioare, întrucât sunt hypostaze pline de sunete, de culori, de gusturi, de mirosuri și de alte particularizante umori ale Omului din hypernor, singurul care nu c-ar fi veșnic nemuritor, dar e muult mai încet trecător, iar când îl va ajunge și pe el “moartea a doua”, reshpective a Speciei sale, Omul va-nceta a mai fi vârful Săgeții Timpului și-al Evoluției Suitoare (de la Alfa Male la Samânța Bigbangatoare) și se va așeza la locu-i cuvenit pe Spirala Germinatoare, lansându-l la înaintare pe alt Eon, mult mai în stare… Vreti să-i ziceți supraom Fiului de Om…? N-aveți decât, dar vă avertizez ca ista nu va fi un Bonhome, aloo… ► Dacă însă  sunteți copii la minte sau la cojonacele învigorătoare ori cucoane hiisterizate de mithrele cam rar vizitate de-a voincilor solie încorajatoare or băbuțe încuiate ca o scoică de fată mare, credeți ce vreți, distinși naivi & superstițioase surioare… oops (comment Ziua, 26.08.2008)

+++++
Text original & comments: aici.

No comments:

Post a Comment