Thursday, February 17, 2011

Alte firimituri din hyperspatz





Asa zic si io. Ai noştri procorori, dintre care cei mai bătrâni şi mai shoguni, d-ăia care ar putea să-i pună cătuşele la mâni unui mafiot rafinat, ex-tov înstelat, sunt egzperţi mai mult în phootut, băut, bătut şi mâncat pe lovelele bişniţarului băiat de băiat ajuns mogul cu capital subtilizat de la stat, decât în percheziţii, rechizitor şi mandat. Unei astfel de potere nevolnice ca o şuică, pe care la o adică o poţi deturna şi cu-o ţuică, nici măcar nu e nevoie să-i opui o advocată ageră ca o nevăstuică, o plasă procedurală fină şi deasă ca textura durală sau un poliţai mai vioi, din moment ce orşice magistrat predescoi ori judecătoare mai huzică, bărbulească sau norică, terorizaţi de amintirea serilor când cântau la Dynamo, dar nu la harmonică, fugiţi drea, vor schimba cât ai clipi din ochi încadrarea procuraturii, presupunând că asta ar fi contra partidei sau afacerilor Nomenklaturii, dacă magistratului i se arată pisica semnăturii şi angajamentu’ dat “legăturii” de altădat’. După care nu poate urma decât un oftat şi-un plic gross repede apucat, c-un aer înţelepto-cinico-resemnat, păi cum dreak…(02-Iul-2008 20:5, forumul Cotidianul)


Vechea gardă a PD-ului, cea care îi detestă în mod real pe Iliescu şi liota sa de foşti activişti pecerişti, utecişti şi uasecerişti corupţi şi-n coor şi tembeli de la natur, cea care l-a debarcat pe gigolo-ul Roman fără măcar să-i dea bonjour, atunci când foodulia şi paranoia fiului de nomenklaturist pur prea începuseră să-i dea-nconjur, se simte azi vexată nu doar de intruşii Stolo & Stoica, biensur, cu aerul lor de pomanagii puşi pe-nfocat amour şi cu oribilul “L” atârnat de coada PD-ului (al PD-ului cu imnul ăla de un clasic azur, aloo…), dar şi de lupanii şi mai ales de lupoaicele tinere, gen elena cocoş et aliis ejusdem farinae, care pohtesc să pună mâna pe partid, cu concursul mai mult sau mai puţin conştient al craidonului Băse, în fine, dar care nu şi-au calculat paşii cum se cuvine. N-am nici o îndoială că dacă Marinaru Ro – pe care au cam început să-l lase nervii, aloo… – va continua să-i calce pe bombeuri pe vechii baroni pedişti (Boc, Berceanu, Frunzăverde, Preda, Negoiţă, Videanu, chiar şi Blaga etc.), aceştia nu vor pregeta să-l abandoneze pe Marinar când i-o fi lumea mai dragă, halal. Singura problemă e că băieţii nu vor avea prea curând un înlocuitor pentru homu’ reîntors, te pomeneşti, pe bampor, cât timp pe Videanu, Blaga & Preda îi sacrificară în bătălia cu Bucurescii de horror, Boc e socotit doar un bun executor, Frunzăverde & Negoiţă sunt tontuşi necunoscuţi dincolo de al lor judeţ, reşpective sector, cât despre Berceanu de faţă, afirmat mai mult la tembelizor ca sparring-partener al analiştilor sau clănţăilor tutulor, unii îl cred cam prea aviator, ca să poată fi un mare şi terestru conducător. Or, în aiastă atmosferă cam abramburitică, Nuţi, spaima Constituţi, chiar pare a avea un viitor în politică după pulitică… (06-Iul-2008 18:19, forumul Cotidianul)


 Mhă dăştepţilor Dacă eu vin şi spun că sunt Papa de la Roma or Napoleon Bunăparte, mă credeţi ? Aşa şi cu PNL ista: el zice că e partid de dreapta, dar chipul, oamenii, pilele şi faptele sale sunt ale unui partid de stânga, şi atunci de ce ar mai fi considerat “partid de dreapta” ?, – numai pentru ca alde Quintus, Stolnici, Ghişe, Mele, Coşea şi alţi colaboratori ori executori ai fostului DSS să fie socotiţi a fi, de către pollimea alegătoare, “urmaşii lui Brătianu”, iar vouă, tonomatelor de presă, să vă iasă un joc de cuvinte pentru un titlu fleşcăit ? În realitate, prin oamenii, programul pragmatic (nu ăla de pe hârtie, pe care nici măcar nu-l au, decât ca o ciornă penibilă – căci cine să li-l facă ?), aşa-zisul pnl s-a dovedit a fi braţul politic galben-albastru al Securităţii, “aripa tânără”, n-aşa?, care-n final se va topi în coasta bătârnă a PSD (PDSR, FDSN, FSN, PCR, pentru cine nu ştie cine mi-e). //Aşa că mai slăbiţi-mă cu partidu' vostru care semnalizează dreapta, dar o ia vijelios la stânga, numai şi numai pentru ca să apuce şi câţiva cumetri de prin provincie să mai fie câteva lunişoare la putere şi astfel să devină şi ei apropritari, furând ca-n codru Vlăsiei de la cine se nemererește: stat, cetăţean, agent economic, bişniţar, mălai să fie…! Numai f’un Cepek zăpăcit or nesimţit ar phootea să creadă că ăsta e partid de dreapta şi nu de ambele mâini :) (18-Sep-2008 08:38, forumul Cotidianul)


Hai să-l înţelegem şi pe bietu boc. Cu vadim (deci cu Draku) nu-l lăsarăm să se pupe, cu biserica (cu Dzeu) nu, cu sireaca nevastă-sa, care nu-l vede acasă decât după ora 12 noaptea, când deja doarme dus în hainele statului şi partidului, nici atât, atunci cu cine, bre ? Dacă nu se pupă nici măcar cu alegatorii cei proşti, dar mulţi, în vreme ce adversarii săi lipsiţi de orice scrupule o ţin numai în bezele şi-n declaraţii de dragoste la prima vedere cu sacoşistele, cu telenovelistele, cu pensionarii, cu măicuţele credincioase, cu căpşunarii şi-n genere cu boboru de stânga, cel cu care s-au câştigat toate alegerile de până acuma şi se vor mai câştiga încă 20 de ani de-acum încolo, înseamnă că bietu hom va ajunge-n curând să se pupe doar cu poştaşu care-i va aduce penzia de ex-politician, în boccelutză // Io zic că dacă tot au ăştia, pedeliştii, programu politic cel mai serios, aşa cum şi dl editorialist recunoaşte, plus că au leul cotrocenist după usă – fie el şi cu ghearele cam bandajate după atâta cotonogeală de la cei 322, dar asta e -, atunci să-i lăsăm să vedem ce dreaq or să facă: or găsi prin partidu ista cel puţin teoretic mai curat decât muntele de rahat în care stă tov ivan ilici pitulat (şi-n care pe cei 3-2-2 i-a concentrat) măcar vreun măturoi cu care Băse să-nceapă curăţirea Sistemului Ticăloşit, ori te pomeneşti ca ăştia sunt tot “ăia” şi că PD-L nu e altceva decât noua mască a Salvatorului ruginit, prin care Tovii şi Băieţii ne pregătesc încă un cincinal de trombonit, shiit… (30-Sep-2008 10:27, forumul Cotidianul)


 Of, dle coleg… Cetindu-ti primele rândurele, al căror tâlc humoristic chiar mi-a făcut plăcere să-l dezleg, descoperind amuzat că poţi fi şi-un blând berbant bleg atunci când e vba de nevastă şi de drăgălaşu-ţi imberb, ca orişice tată de familie de pe globu întreg, normal, crezui că-n fine ai ajuns ca romanu la mal – nu rromanu, aloo, căci atunci ţi-ar fi fost fatal… – şi, drept recunoştinţă pentru Domnul ideal, ai uitat până şi de-al nost’ marinal, hotărând să-l bagi în pisica penelopii pe mogulu comanditar şi să revii, fire-ai să fii, la poantele fistichii et alii poesii cilibii, de pe când eram noi mai juraţi & nevinavaţi copchii. Când colo, constatai că pasămite d-aia-ţi băgaşi până şi sfânta familie în al fabulei grai, ca să ne faci să-nghiţim acelaşi banc răsuflat , ai…? Ei bine, odiosu-ţi pirat o fi el o figură, iar chestia cu ungurii chiar că mă făcu şi pe mine să duc mâna, cam mirat, la gură, dar tu eşti o lulă, mey… :) Şi-acum mă taie dacă vrei, cotidianu.ro, hey, şi-aruncă-mă la lei (căci n-am io norocu lu Mircea, de eurei, d-ăia cu miros de gaz în ei şi mârtacii mititei… lol) (19-Feb-2009 19:45, forumul Cotidianul)


of, of… Dacă n-ai slugări tu însuţi la un asemenea băiat gigea, unul dintre moştenitorii Iepocii şi nu te-aş vedea aliat zi de zi cu băieţii cei mai grei & kaki, aş crede că eşti paloma blanca, fire-ai al naibii să fii. Măcar Băse şi cu ilieşii mai mult or mai puţin cilibii au condamnat ce-au condamnat – iar de chestiuţa asta va beneficia măcar next generaţia, voila -, însă ăia cu care ţii dta nu vor nici măcar atâta, drea, ci să rămună aşa cum a stabilit Papaşa: “ei” – şi numai ei – cu toate privilegiile, unele moştenite de pe vremea Iepocei, altele câştigate în urma “revoluţiei” pe care au făcut-o tot ei, după cum ştie toantă lumea, bey, iar boboru cu deştiu’, cum ar veni, mey. Nu vezi cât scandal fac cei ce se opun Legii Salarizării Unice, ţipând că li se taie penziile, stipendiile, sistemele de sănătate speciale şi alte privilegii iepocale, iar în fond feudale ? N-o fi (sau n-o fi fost) nici Băse ista uşă de biserică, tale-quale, aşa cum n-ai fost şi nu eşti nici matale, dar măcar ista ni-i dă la o parte din cale, scăpându-ne de nişte muhaiale infernale, pe duşmanii dumisale. Şi sunt mulţi “ca cucuruzu codrilor”, vba lu Avrămuţ, mey, iar ista e chiar semnu că Piratu a supălat cupola din care o ambrozie dulce bei, poate fără să ştii şi fără să vrei, bey… // Părerea mea, păi cum drea. (10-Sep-2009 14:06 ,forumul Cotidianul)



Ei, si…? De “liberalii” comunişti n-ai auzit…? sau de “conservatorii” puristo-securişti… ? Iar patronatu care te plăteşte pe tine ce-o fi fost, mey, rumine : un angel radios printre angelii negri, de bine…? // Păi, măi, ce credeai tu că se putea întâmpla cu ţerişoara asta, ai cărei cetăţeni majoritari seamănă cu tine, cu komandor sau cu elenika şi care până la revo aţi dormit duşi, asta-n caz că n-aţi făcut şi voi parte dintre iepocalii trepăduşi, dintre cei pătrunşi de spiritul marxist-leninist şi care s-au lăsat conduşi, tunşi în cap sau utuţi în Ur de “detaşamentul de avangardă” ăl mai pur (în neam prostia-i de chiaur) ? Iar după revo, aţi aşteptat ca senioru Coposu şi cu-o mână de bătrâni prin pielea cărora se vedea deja osu şi se simţea mirosu, cum ar venea, să vă scape de toantă moroimea Iepocii Cea, păi cum drea, în timp ce voi v-aţi fi preocupat tot de pielicica voa’ de mică lichea sau de propria teşcherea, n-aşa ? // Uite însă că n-a fost aşa, iar de-acuma suntem la mâna & mila Piratului istuia, să ne scape el de cine-o vrea, dac-o (mai) phoootea. Şi dac-o vrea !, aloo… Căci de la voi, neamu lu păcală, tândală şi piţigoi, slabe speranţe, dear boy  :evil: (14-Sep-2009 12:53, forumul Cotidianul)

++++++
Vezi si aici. 

No comments:

Post a Comment