Friday, May 13, 2011

Despre ce lume vbim…?


planeta-ou10


Despre ce lume vorbim ? Despre lumicica asta de-aici, sau despre Lumea Mare, – Kosmosu din a Trecutului zare & din Virtualitatea viitoare…?

Dacă-i vba de lumicica asta mică, adicătelea de Planeta Albastră, asta a noastră, şi destul de voinică, la o adică, păi dacă ea n-a fost distrusă în miliarde de ani de asteroizi, de comete sau de fraţii noştri de pe alte planete, e f.f.f.f.f. puţin probabil c-ar putea fi distrusă de-acum încolo, de astfel de fenomene cucuiete, mey băiete. Plus de asta, e claro ca pe Planeta Albastră, asta a noastră, se-ntâmplă ceva cu totul şi cu totul excepţional, cel puţin in zona asta de Metagalaxie, mai precis Terra e singura Planetă-Vie care se cunoaşte şi care se ştie, şi deci ea şi-a creat deja mijloacele de apărare contra a ceea ce-ar putea-o agresa, acest scut de apărare formidabil fiind chiar Biosfera intelighentă d-aicişa, mai precis Civilizaţia noa’, care pe măsură ce va avansa, va face ca Planeta-Ou (planeta mea ;) ) să devină tot mai impenetrabilă faţă de orice ar atenta la integritatea sa, aloo…


Nu vor trece niciun un milion de ani (care faţă de cele câteva miliarde de anişori anterioare sunt ca un fir de praf față de Soarele-Clocitoare), iar Planeta-Ou va fi gata de re-însămânţare în Metagalaxia înconjurătoare, astfel că la sfârşita sfârşiturilor Alfa Male (samânţa Atomului Primar, ce momentan zace în burtici sau între picioare de vieţuitoare inseminatoare, ca într-un cuibar) să se acupleze cu Omega Female din Final, rezultând o nouă Entitate bing-bangatoare, aşadar :shock: 


Evident ca vbesc pt pereţii ăştia, în lipsa unui auditoriu la fel de genial, dar bine că pot să scriu fără cenzură, măcar… lol



A propos...  oops. Ce tot căutaţi voi – popii şi habotnicii – “duhu sfânt” în cerul cică neîntinat de dincolo de nor, în Raiul ăla cu iarbă verde, verde şi apă de purissim lăptişor, când Duhul şi Domnu Vieţii cel nemuritor se află – iacătă-l! – subt ochii tuturor, şi chiar aci, pe Planeta Albastră, a celor vii ? Aloo, fratele meu, “Fiul lui Dzeu” nu este doar Blândul Nazareu, ci eşti şi Tu, şi Eu, şi orişice vietate sau atom din Pamântu-Ou, din Embrionul clocit de Soarele din empireu şi din care se va naşte, prin trendul Muncilor sau Evoluţiilor Creatoare, o Entitate pe cât de sfântă, pe-atat de înfricoşătoare, ce se va extinde treptat-treptat în timpul şi-n spațiile viitoare, mai întâi în Lacteea de dincolo de natala clocitoare, spre a-i bea colastra învigorătoare, iar de-aci mai departe, mai departe, cucerind şi organizând toată Metagalaxia c a  l a  C a r t e, n-aşa? adicătelea conform Templatelor ori Softului cu originea în genunea Trecutului de foooarte departe, şi nu de altceva, mey, ci pentru ca “Domnul Vieţii” să-nvie la Sfârşita Sfârşiturilor din lunga-i şi renăscătoarea-i moarte, prin “Fiul-Omega”, pe de o parte, şi “Tatăl-Alfa”, pe de alta parte. “Eu şi Tatăl una suntem !”, s-a spus deja, cognate.

++++++
Text original & comments : aici.

No comments:

Post a Comment